Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Home
Ukras za ceo život
eminem tattoo brendoviNekada su ih imali mornari i zatvorenici na stomacima i rukama kao simbole muškosti. Kasnije se ta moda proširila na sve. Tako se danas tetovaže vide i na zadnjicama, gležnjevima i ramenima kako poznatih tako i običnih ljudi. Neko ih prihvata, neko osporava, ali ne može se poreći da su tetovaže trend današnje omladine.
Opširnije...
 
All-stars
all stars converse brendoviConverse All-Stars ili kratka priča o najprodavanijem paru patika u istoriji.Converse All-Stars, legendarne patike od platna sa gumenim đonom nastale su davne 1917.godine kao pokušaj da se ova firma plasira na tržište košarkaške obuće. Bio je to zaista pionirski i inovativan pokušaj imajući u vidu da je sam košarkaški sport tada bio star 25 godina; košarka će se, naime, tek 1936.godine upisati u porodicu olimpijskih sportova.
Opširnije...
 
Sniženja
BRENDOVI snizenjeŠirom Srbije počele su rasprodaje letnjih i prolećnih kolekcija garderobe, ali nemojte se nadati velikim iznenađenjima.
Opširnije...
 
Nike i Olimpijada

 nike olimpijada brendovi                                  Američki proizvođač sportske opreme "Nike” predstavio je svoju liniju proizvoda za predstojeće Olimpijske igreu Pekingu, koja pokriva sve sportove - od vožnje bicikala BMX do konjičkih skokova.

Opširnije...
 
Stil
ImageKada želite promeniti stil, pa čak i ako se radi samo o malim izmenama, ako niste sigurni kako vam nešto stoji, pitajte druge.Pogotovo neku prijateljicu za koju mislite da se dobro oblaci. Na taj ćete način odmah videti i kakav će utisak odeća ostavljati na žene.
Opširnije...
 
«« Pocetak « Prethodna 331 332 333 334 335 336 Sledeca » Kraj »»

Stranice 1671 - 1675 od 1676

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf