Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Home
Gorak trag lažnog „eurokrema”
eurokrem brendPrethodnih nedelja koncern "Svislajon Takovo" je igrom slučaja otkrio da se na tržištu pojavio falsifikat "eurokrema", jedne od najvećih robnih marki u Srbiji.Naime, proteklih dana na velikom broju nelegalnih prodajnih mesta, pijacama, otvorenim tržnim centrima, u ugostiteljskim radnjama, pekarama i palačinkarnicama pojavio se falsifikat njihovog "eurokrema".
Opširnije...
 
Vespa vikend
ImageSquashLand će 5. i 6. jula biti domaćin humanitarne manifestacije, Vespa vikend u organizaciji Brendovi com d.o.o.Davne 1946. godine u Firenci je zazujala prva Vespa (na italijanskom – osa).
Opširnije...
 
Festival piva u Budvi u julu
pivo brend brendoviFestival piva "Montenegro Beer Fest 2008", prvi takav u Crnoj Gori, biće održan u Budvi tokom jula, a organizatori manifestacije - nikšićka kompanija "Dejli" i Beogradska kulturna mreža - očekuju učešće više od 35 pivarskih brendova i desetine hiljada posetilaca.Predstavnik kompanije "Dejli" Aleksandar Damjanović izjavio je Tanjugu da će to biti prvi festival piva na prostorima bivše Jugoslavije koji će biti organizovan po uzoru na čuveni "Oktoberfest" u Minhenu.
Opširnije...
 
Nova BMW serija 7
bmw brend auto brendoviKompanija BMW objavila je prve zvanične slike i detalje vezane za novu seriju 7 čija premijera se očekuje na salonu automobila u Parizu.Kao što je očekivano na novoj generaciji primetni su detalji predstavljeni sa CS konceptom poput LED svetala, povećanom prednjom maskom i zaobljene zadnje svetlosne grupe.
Opširnije...
 
Predstavljen prezervativ u spreju
kondomi brendoviJedna nemačka firma želi da komercijalizuje novu vrstu prezervativa "po meri". U pitanju je sprej sa lateksom koji se nakon raspršivanja suši u roku od dvadesetak sekundi i savršeno pokriva deo tela kojem je namenjen.
Opširnije...
 
«« Pocetak « Prethodna 331 332 333 334 335 336 Sledeca » Kraj »»

Stranice 1656 - 1660 od 1676

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf