Za dame

Žene, kao i brend čine ljubav, poverenje, emocije, odluke, strast i samopouzdanje

Poznati i brendovi

Poznate ličnosti i njihovi omiljeni brendovi kao deo njihovog života

Brendovi

Upoznajte vaše omiljene brendove, istorija i kako su postali najveći brendovi

Top 5 brendova u Srbiji

Prezentacija u kojoj su predstavljeni Top brendovi Srbije
Home
Reciklaža na Adi
reciklaza brendoviPočeo je projekat reciklaže na Adi Ciganliji.Brendovi com d.o.o. je u cilju očuvanja prirode besplatno učestvovao u marketinškoj kampanji.Ako ste posetilac Ade i ljubitelj prirode obavezno nastavite s čitanjem.
Opširnije...
 
Pića bez državljanstva
vino brendoviZa razliku od svih drugih pića, vino se ne proizvodi nego se rađa. Uz krv i majčino mleko, najsloženija je tekućina na planeti, a pisana i nepisana pravila traže da se vina s pažnjom i poštovanjem nude, toče i ispijaju.
Opširnije...
 
Danska najsrećnija zemlja na svetu
danska brendoviDanska je sa demokratijom, socijalnom jednakošću i miroljubivom atmosferom najsrećnija zemlja na svetu, pokazalo je nedavno objavljeno istraživanje.Zimbabve, sa političkim i socijalnim nemirima, najmanje je srećna zemlja, dok je najbogatija zemlja na svetu, SAD, na 16. mestu.
Opširnije...
 
Novi uspesi brenda Peugeot u Srbiji

verano motors brendoviKonstantan rast prodaje
Kompanija Verano Motors je prvu polovinu 2008. završila sa prodatih 1 990 vozila iz komercijalnog i putničkog programa. Ovakav plasman predstavlja porast od 31.4 odsto, a u odnosu na isti period prethodne godine, i pokazuje konstantan rast prodaje, ali i tržišnog učešća brenda Peugeot u našoj zemlji.

Opširnije...
 
Ana Ivanović krasi naslovnu stranu časopisa "FHM"
ana ivanovic brendPrva igračica svijeta i po mnogima najljepša teniserka, slikala se za britanski časopis "FHM".Ana Ivanović krasi naslovnu stranu i editorijal augustovskog izdanja prestižnog magazina u kupaćem kostimu i haljinicama. Fotografije su napravljene ranije ove godine u Palm Springsu.
Opširnije...
 
«« Pocetak « Prethodna 331 332 333 334 335 336 Sledeca » Kraj »»

Stranice 1651 - 1655 od 1676

auto

auto

Vesti

auto

Newsletter


http://www.brendovi.com/images/banners/120x120.swf

http://www.brendovi.com/baner-dsoj.swf